se till det jag har

Jag tror inte på slumpen. Jag tror inte att någon bara råkade komma vid just den tidpunkten just då du var där.
Jag tror på att saker och ting inträffar av en anledning. Ibland är det svårt att förstå, ibland vill man inte ens försöka. Nu vet jag att jag inte kan blunda.
För när döden inträffar fyra gånger under tre veckor är det någon som vill säga mig något. Det här är inte något jag kan bortse från längre, utan det är något jag ska bli uppmärksam på. Kanske ska jag bli bättre på att uppskatta det jag har, inte ta allting för givet. Bli bättre på att se till det jag har. Det jag har och det jag gör.

kusinkväll

Det blev en lördag i Eskilstuna hos Elin för kusinkvällar är bland de bästa som finns. De behövs särskilt nu när vintern tagit nya tag om oss. En tacokväll i skenet av tv:n, i sängen bland godispåsar och popcorn. Det behövs fler, och fler kommer det att bli.



Och jag finns där.
Alla timmar om dygnet, alla dagar i veckan. Jag är bara ett sms bort.

inget varar för evigt

En morfar och en mormor dör.
En klasskompis och en bästa vän dör.

Varför krävs det extrema händelser för att vi ska inse värdet av de nära och kära vi har omkring oss, och för att inse att livet inte är evigt? Jag vill bli bättre på att inte ta allting som en självklarhet utan att börja ta vara på tiden, bli bättre på att tala om för de som betyder något för mig att de är viktiga för mig.


Nu till det mer roliga; Elin var här i helgen och vi tog vara på dagens alla timmar till vettiga och bra saker. Rebecca & Fiona på Berns var en besvikelse; att trycka på play och sen bara dansa till sin egna musik? Vad hände med livesång?! Är det inte därför man går på konsert? Nä, istället hoppas vi på Den Svenska Björnstammen som blir av den 15 mars :)

RSS 2.0